Teisipäev, september 20, 2016
 

Joobes juht põhjustas liiklusõnnetuse

Neljapäeval, 15. septembril kella viie ajal õhtul anti teada liiklusõnnetusest Kärdla–Käina maantee 7. kilomeetril, kus sõiduauto juht kaotas oma sõiduki üle kontrolli ja sõitis vastu puud. Teataja sõnul oli alust arvata, et juht oli joobes. Politsei tuvastas sõidukit juhtinud 35aastasel mehel joobetunnused ja politseile teadaolevalt viibis mees õnnetuse hetkel sõidukis üksinda.
Õnnetusse sattunud mees ütles ise politseile, et oli oluliselt ületanud lubatud sõidukiirust. Mees õnnetuses esialgsetel andmetel viga ei saanud. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus.
Kärdla politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Kaili Kiige sõnul on tegemist äärmiselt ohtliku ja vastutustundetu käitumisega: “Piirkiirus märgib teelõigu ohutuse miinimumi, mis on oluline nii juhtide kui kaasliiklejate turvalisuse tagamiseks. Joobes inimese reaktsioon on igal juhul häiritud ja kui sellele lisandub veel arvestatav kiiruseületamine, pole õnnetust vältida võimalik. Muidugi on äärmiselt häiriv, et inimesed ennast ja teisi ohtu panevad, sest sellisele käitumisele ei saa olla mingit õigustust,” ütles Kiik.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411