Reede, september 23, 2016
 

Hiiumaa gümnasistid kohtuvad astronaudiga

USA saatkond korraldab koostöös USA rahvusliku aeronautika ja kosmose­administratsiooniga (NASA) USA astronaudi Douglas Wheelocki esmakordse külas­käigu Eestisse. Tallinnas Mektory keskuses saavad 27. septembril Wheelockiga kohtuda 43 Hiiumaa gümnasisti ja kolm õpetajat.
USA saatkonna avalike suhete osakonna asejuht David Wacker rääkis, et kuna Tallinna tehnika­ülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory tegutseval Põhja-Ameerika ülikoolide teabekeskusel ja Ameerika Nurgal on olnud aastatepikkune meeldiv koostöö Kärdla ühisgümnaasiumiga, pakub USA saatkond ka Hiiumaa õpilastele selle erilise kohtumis­võimaluse.
“Koolide huvi selle sündmuse vastu on olnud erakordselt suur ning kõik on kutse rõõmuga vastu võtnud,” lisas Wacker.
NASA astronaut Douglas Wheelock (56) on sündinud New Yorgi osariigis, ta on USA armee proovilendur.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411