Reede, september 9, 2016
 

Enimmainitud omavalitsusjuhid olid Aas, Kosenkranius ja Kallas

Eesti meedia mainis augustis omavalitsusjuhtidest enim Tallinna linnapea kohuseid täitvat abilinnapead Taavi Aasa, Pärnu linnapead Romek Kosenkraniust ja Kuressaare linnapead Madis Kallast.
Station.ee andmetel ületas keskerakondlasest abilinnapea Taavi Aas uudisekünnise 160, Toomas Kivimägi valimisliitu kuuluv Pärnu linnapea Romek Kosenkranius 52 ja parteitu Kuressaare linnapea Madis Kallas 44 korral.
Kohtus lõplikult süüdi jäänud keskerakondlasest Kohtla-­Järve linnapea
Jevgeni Solovjov leidis mainimist 16, SDE liige Paide linnapea Siret Pihelgas ja reformierakondlasest Haapsalu linnapea Urmas Sukles võrdselt 15, IRLi liige Viljandi linnapea Ando Kiviberg 12, SDE liige Hiiu vallavanem Reili Rand 11, Rakvere IRLi kuuluv linnapea Mihkel
Juhkami ja keskerakondlasest Jõhvi vallavanem Eduard East võrdselt 10 korral.
Ülejäänud omavalitsusjuhte mainis meedia vähem kui 10 korral.
Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja vene­keelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid. Arvestatud ei ole televisiooni ja raadiot, linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411