Teisipäev, september 27, 2016
 

Egle Eller-Nabi osales mainekal Mr. Olympial

Eesti oli esmakordselt esindatud kulturismi- ja fitnessivõistlusel Mr. Olympia. Ala kõige mainekamal jõuproovil oli bikiinifitnessis stardis Egle Eller-Nabi. Tema on ka esimene eestlane, kes antud ala olümpial osalenud.
Bikiinifitnessis oli võistlustules 42 naist, kellest edasi finaali pääses 15 paremat. Egle Eller-Nabi jäi napilt finaalist välja, sest Bikini Olympia 2016 lõppprotokollis oli tal kirjas 16. koht. Eestlanna ise oli rõõmus, et tal üldse õnnestus sellele lavale astuda. Koos Egle Eller-Nabiga pääses väljastpoolt USAd starti ainult kümme naist, ülejäänud 32 olid kõik ameeriklannad.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411