Teisipäev, september 20, 2016
 

Eesti meistrivõistlustelt medalitega

Ruth Esta
Septembri algul peetud Eesti meistrivõistlustelt (MV) orienteerumises võitsid hiidlased medaleid lisaks noortele, kellest Hiiumaa spordikooli juht Kristi Linkov Hiiu Lehe veergudel juba ülevaate andis, ka muudes vanuseklassides.
Tavaraja meistrid selgitati Tartumaa lõunaosas sel suvel tuuleiilide poolt kõvasti räsitud Kammeri metsades. M35 klassis võitis Eesti meistritiitli Ott Rakkaselg, pronksmedalile tuli Mati Mägi ja kuuenda koha sai Tanel Esta. Pronksmedalid võitsid veel M50 klassis Toomas Mast, M65 klassis Toivo Saue, M21A klassis Taivo Timmusk ja N21A klassis Ruth Esta. Samas klassis oli neljas Ade Timmusk. Napilt, 20 sekundit jäi pronksmedalist puudu M40 klassis Tammo Estal. N21 eliitklassis saavutas Merike Vanjuk neljanda koha.
Teateorienteerumises näitasid hiidlased oma ülem­võimu. M 35-40 klassis võitis Hiiumaa orienteerujate klubi (HOK) meeskond koosseisus Mati Mägi, Tanel Esta, Ott Rakkaselg ülekaalukalt kuldmedali. Teist kohta edestati 7 minutiga! N45–50 klassis jooksid meie daamid Helen Mast, Anu Saue, Kersti Kristjuhan hästi, olles lõpptulemusena viiendad. Merike Vanjuk võitis OK Kape naiskonnaga kuldmedali N35–40 klassis.
10. septembril selgitati Eesti meistrid pikkadel radadel Võru- ja Põlvamaa piiril Ootsipalus. Eesti MV rajad tegid suure ringi ümber maailma kõrgeima männi ja kuuse, mis on tuntuks saanud kui Ootsipalu hiiglased. Väga tehnilisel maastikul näitasid HOKi liikmed taas oma head taset: M65 klassis võitis hõbemedali Toivo Saue, Mati Mägi aga pronksmedali M35 klassis. Tubli oli M16 klassis viienda koha välja jooksnud Kustu Künnapas. N16 klassis oli Siiri Talts seitsmes.
Eda Tärk
HOK

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411