Teisipäev, august 23, 2016
 

Wabriku trepp varsti valmis

Kadi Kiiver
Kärdlas Vabaduse tänaval asuva Hiiumaa Pruulikoja pubi Wabrik ehitustööd edenevad tasapisi. Pildil on näha, milline oli trepp enne piirete kinnitamist. OÜ Hiiumaa Pruulikoda esindaja Arvi Pink ütles, et trepp ei ole veel valmis ja igasuguste tähtaegade ütlemisega ollakse edaspidi väga ettevaatlikud, kuna trepi valmimine viibis neist mitteolenevatel põhjustel. “Täpsemalt ei sooviks sellel teemal peatuda, aga oleme siiski kõik väga rõõmsad, et varsti saab pubisse siseneda meie paraaduksest,” lisas Arvi Pink.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411