Reede, august 12, 2016
 

Tervisekeskused said heakskiidu

Esmatasandi tervisekeskuste projekte hinnanud valikukomisjon teeb valitsusele ettepaneku kinnitada kõik 59 projekti investeeringute kavva. Heakskiidu saanud projektide hulgas on ka Hiiumaa haigla projekt kogumaksumusega 960 000 eurot.
SA Hiiumaa Haigla küsib toetusmeetmest 595 000 eurot. Haigla nõukogu esimees Meelis Roosimägi rääkis juulis Hiiu Lehele, et ka projekti omaosaluse katmisel loodetakse sotsiaalministeeriumi toele, kuna haigla finantsseis tõsiseid investeeringuid ei võimalda.
Valitsus peaks tervisekeskuste investeerimiskava kinnitama septembris-oktoobris. Esimesed 15 esmatasandi tervisekeskust võiksid valmida 2018. aasta lõpuks. Keskused peavad parandama ravi kvaliteeti, laiendama teenuste kättesaadavust ja soodustama tervishoiu eri tasandite koostööd.
Paralleelselt kaasaegsete ruumide ehitamisega töötab sotsiaalministeerium välja esmatasandi tervishoiu sisulist mudelit ja esmatasandi arengusuunad.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411