Reede, august 5, 2016
 

Sõidueksami võimalus säilib


Maanteeameti kava vähendada üle Eesti A- ja B-kategooria sõidueksamite toimumise kohti ei puuduta praegustel andmetel Hiiu- ja Saaremaad. Nii 2017. kui ka 2018. aastal jätkatakse eksamite vastuvõtmist läänesaarte keskustes Kärdlas ja Kuressaares tulenevalt nende piirkondade geograafilistest iseärasustest.
Küll aga muutub tänavu 1. oktoobrist see, et eksamigraafikuid hakkab koostama loodav eksamikeskus ja vastuvõtja lähetatakse mistahes teenindusbüroost. Muudatusega loodetakse parandada eksamineerimise kvaliteeti, ühtlustada ootejärjekordi ja vähendada korruptsiooniriski.
Üldisemalt on ameti kava vähendada eksamikohti ajendatud soovist suunata sõidueksamid linnalisemasse keskkonda.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411