Reede, august 5, 2016
 

Siim Kallas sai kandidaadiks

Kolmapäeval kinnitas reformierakonna juhatus erakonna presidendikandidaadiks auesimehe Siim Kallase. Leidmaks Kallasele riigikogus toetust moodustati läbirääkimiste delegatsioon, kuhu lisaks Kallasele kuulub erakonna peasekretär Reimo Nebokat.
Tallinna Ülikooli politoloog Tõnis Saarts ütles pärast Siim Kallase presidendi-kandidaadiks kinnitamist BNSile, et presidendi valimine riigikogus pole tõenäoline. “Praegu ei ole küll teistelt erakondadelt tulnud väga entusiastlikke signaale, et nad sooviksid Kallast toetada,” ütles Saarts. Tema hinnangul oleks Kallasel tugeva toetuse korral riigikogus hea võimalus saada valituks valimiskogus.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411