Teisipäev, august 9, 2016
 

Selveris saab toetada lasterikkaid

Sel nädalal saab Selverites üle Eesti toetada lasterikkaid peresid kooliks valmistumisel. Heategevusprojektiga “Lapsed kooli!” kogutakse koolitarbeid.
Hiiumaa lasterikaste perede ühenduse juhataja Kersti Tammerand ütles, et Hiiumaa Selveris toimub kampaania teist korda ja mullune kogemus näitas, et kaupluse külastajad suhtusid ettevõtmisse väga positiivselt. Ta rääkis, et inimesed olid igati valmis panustama, kuid tundsid eelnevalt huvi, millest peredel kõige suurem puudus võib olla.
Tammerand rääkis, et põhiliselt vajatakse suuremates klassides õppijatele A4- ja tavasuuruses kaustikuid, sirkleid-joonlaudu, ka harilikest, tindi- ja pastapliiatsitest on alati puudus. “Muidugi oleks tore kui saaks lastele jagada kalkulaatoreid ja koolikotte, paraku neid niisama lihtsalt oma tavalisele ostukorvile ei lisata,” nentis ta.
Hiiumaa Selveris kestab lasterikaste perede toetamise aktsioon kolmapäevast laupäevani kella 12–18ni. Veel on võimalik liituda ka vabatahtlike tiimiga, selleks palutakse ühendust võtta telefonil 5668 0549.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411