Reede, august 12, 2016
 

Selveril taas uus juhataja

Hiiumaa Selveri juhatajana asus esmaspäevast ametisse Krista Metsand. Ettevõtte turundusjuht Triin Kaare ütles, et Metsand osutus valituks mitme huvilise seast ja praegu harjutab ta ametit Saaremaal. “Seal saab ta nõu ja abi kuni tunneb end kindlalt,” ütles Kaare. Metsandit juhendab Saare Selveri juhataja Iige Laes. Koolitusperioodil tüürib Hiiumaa kauplust müügi juhataja Aarne Neevits. Hiiu Lehele teadaolevalt töötas Krista Metsand varem konkureeriva kaubandusketi kaupluses Kärdlas.
Hiiumaa Selveri eelmine juhataja Terje Kaibald lahkus ametist. Triin Kaare ütles, et mingeid intriige tema äraminekuga seoses ei olnud. 2008. aastal Kärdla serval Linnumäe külas avatud Hiiumaa Selveri varasemad juhatajad on olnud Ülle Vann ja Rainis Kruup.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411