Teisipäev, august 30, 2016
 

Politseireid tõi halva üllatuse

Sel nädalavahetusel tegi Hiiumaal liiklusjärelvalvet Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskus. Uudis põrutavast “vahelejäämisest” ei lasknud end kaua oodata. Kärdla politseijaoskonna juht Aare Allik avaldas Facebooki grupis Hiiumaa Heaks, et reede õhtul sõiduki­juhtide tervise­seisundi kontrolli käigus tuvastati ühel Kärdla politseijaoskonna politseinikul alkoholi tarvitamise tunnused.
Alliku sõnul sõitis ametnik oma isikliku sõidu­autoga ning ei viibinud hetkel töökohustusi täitmas. Ta lisas, et juhtumi osas on alustatud väärteo­menetlust, mida juhib Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskus.
Lääne prefektuuri pressi­esindaja Ruth Vilusaar ütles Delfile, et Emmastes tuvastati 49aastasel mehel 0,3 mg/l (ehk 0,6 promilli) suurune alkoholijoove. Lääne prefekt Kaido Kõplas lisas, et mees vabastatakse ametist.
Põhja prefektuuri liiklusüksus kontrollis 26. ja 27. augustil mitmel pool üle saare 750 juhti ja avastas kaheksa rikkumist, mille suhtes algatati väärteomenetlus. Rikkujatest kaks olid alkoholi tarvitanud autojuhid ja neli jalgratturid. Roolist kõrvaldati üks juhtimisõiguseta inimene ja kaheksas oli muu väärtegu.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411