Teisipäev, august 9, 2016
 

Politsei hoiab leitud esemeid aasta

Kärdla politseijaoskonnas on hoiul hulk leitud esemeid.
Politsei- ja piirivalveameti Kärdla politseijaoskonna juht Aare Allik rääkis, et praegu on omanikku ootamas 11 jalgratast ja ühed prillid, millel varsti aasta täis saab. Leide hoitakse üks aasta ja seejärel antakse need üle omavalitsustele.
“Inimesed võiksid olla siiski aktiivsemad,” ütles Allik. Tema soovitab politseile jalgratta kadumisest teada anda ja tunda ka huvi, ehk on jalgratas politseimajja toodud. Kõigi eelnimetatud 11 jalgratta kohta pole politseile
kadumisteadet esitatud ja nii ei oska jalgratast ka kellelegi pakkuda. Enamik leitud jalgrattaid on täiesti töökorras, seda enam on kummaline, et omanikud nende kadumisele ei reageeri.
Kui omanik ka ratta hiljem üles leiab, jäävad pahatahtlikud rattavargad tabamata ja karistuseta, kuna politsei ei saa varast vastutusele võtta, kui omanik ei ole kahjuteadet esitanud. “Ja järgmine kord võib sama varga ohvriks sattuda keegi teine,” nentis Allik.
Siiski lisas ta, et sel suvel on nad saanud varasemast rohkem teateid jalgrattavarguste kohta. Nii on Kärdla linnast suve jooksul politseile teadaolevalt varastatud neli jalgratast. Varguste toimepanemise kohad on erinevad: rattaid on viidud nii maja keldrist, hoovidest, aga näiteks ka tanklast.
Leitud esemeid näeb politsei kodulehel www.politsei.ee/et/politsei-palub-abi/leitud-esemed/

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411