Teisipäev, august 23, 2016
 

Metsamajandaja Agu Takis sai eriauhinna

Laupäeval, 20. augustil kuulutati Nakatu turismitalus toimunud metsamajandajate kokkutulekul välja parim metsamajandaja 2016. Austava tiitli sai Rain Ajaots Harjumaalt. Konkursil anti välja neli eriauhinda: hiidlane Agu Takis sai kogukonda hoidva metsaomaniku tiitli, Karo Mets tubli metsakasvataja, Heli Vahing tubli talukultuuri hoidja ja Merit Kvatš tubli tulevikkuvaataja aunimetuse.
Eesti Erametsaliidu metsamajandajate konkurss jätkab üle 20 aasta toimunud talumetsamajandajate konkurssi uues võtmes. Kolm aastat tagasi nime muutnud konkurss on mõeldud kõigile metsaomanikele, kes majandavad oma metsi vastutustundlikult. Sel aastal osales konkursil viis metsaomanikku, sh ka üks metsandusettevõte.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411