Reede, august 12, 2016
 

Meri ja Päike kolib Tahkunasse

Esmaspäeval algavad Hiiumaal Eesti koolispordi liidu XI suvemängud Meri ja Päike, mis esmakordselt toimuvad Tahkuna poolsaarel Randmäe puhketalus ja telklaagri vormis. Varem on mänge peetud linnalisemas keskkonnas Kärdlas.
Üle 250 koolinoore saabub saarele esmaspäeva lõuna ajal ja suundub otse laagripaika. Esimeste sportlike jõukatsumistega alustatakse pärastlõunal Mangu supluskohas paarikümne meetri kaugusel puhketalust. Mängude pidulik avamine on õhtul kell 20.
Suvemängud kestavad kolmapäeva lõunani. Suvemängude temaatika on tänavu seotud meid igapäevaselt kaitsvate ja hoidvate ametkondade tööga. Ühisprogrammis osalevad kaitseliit, päästjad, politsei, maanteeamet, riigimetsa majandamise keskus, militaarmuuseum, keskkonnaamet, demineerijad ja paljud teised.
Suvemängud Meri ja Päike on mõeldud 13–16aastastele 6.–9. klasside õpilastele liidu liikmesorganisatsioonidest.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411