Reede, august 5, 2016
 

Lõppes metallikampaania

OÜ Sikassaare Vanametall maist juulini väldanud vanametalli kokkuostukampaania peaauhinna, ehituskaupluse OÜ Faasion kinkekaardi 150 euro väärtuses, Toivo Pruul. Kütusefirma Olerex 100-eurose kinkekaardi tõi loosiõnn Priit Rohtveele ja 50-eurose kinkekaardi võitis Raivo Kiive.
Ettevõtte omanik Herki Sai rääkis, et kampaaniaga sooviti ergutada suvist vaikelu kokkuostus. Kui palju vanametalli kokkuostukampaania perioodil täpselt toodi, pole veel kokku löödud. Loosikuponge nende toojate nimedega, kes tõid korraga üle 500 kg vanametalli oli 80.
Ettevõte tegutseb Kärdlas Käina mnt 23. Hiiumaa jäätmejaamas Ristiväljal tegeleb vanametalli kokkuostuga OÜ Servik (Taebla Auto).

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411