Teisipäev, august 16, 2016
 

Lennujaam: Lendude täituvus on hea


SAARTELENNULIINID
ASi Avies lendude täituvus eelmise aasta juulis oli Kärdla liinil 49 protsenti ja Kuressaare liinil 77 protsenti. Tänavu juulis oli kaubamärgi Saartelennuliinid all liine teenindava ASi Transaviabaltika lendude täituvus Kärdla liinil 46 protsenti ja Kuressaare liinil 58 protsenti. See on Kärdla liinil vaid 3, kuid Kuressaare liinil 19 protsenti väiksem näitaja.
ASi Tallinna Lennujaam avalike ja välissuhete juht Priit Koff ütles, et päriselt neid numbreid võrrelda ei saa, kuna kahe ettevõtte olukord võrdlusperioodil oli erinev: “Transaviabaltika alustas tegevust alles 20. juunil ja seega ei jäänud neil praktiliselt üldse aega piletite eelmüügiks. Seega ei saa neid numbreid päris täpselt võrrelda, kuid igal juhul on tulemus üpris hea.”
Hiiu maasekretär Piret Sedrik soovitas, et Transaviabaltika võiks rohkem reklaami teha ja saarte elanikke lennuvõimalusest teavitada.
Riigihanke võitnud AS Transaviabaltika alustas Hiiumaa ja Saaremaa liinil reise 20. juunil pärast kahe ja poole kuu pikkust pausi. Eelmise vedaja ASi Avies lennuloa peatas lennuamet 1. aprillil kuueks kuuks või kuni puuduste kõrvaldamiseni.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411