Reede, august 26, 2016
 

Kolmas konkurss lõppemas

Augustikuu lõpuni saab esitada fotosid mere­kultuuriaasta kolmandale konkursile “Tule mere äärde”, mille eesmärk on näidata merd vaba aja veetmise kohana ning lahutamatu osana puhkuse- ja suvituskultuurist.
Fotod võiks kajastada merekultuuriaasta suviseid sündmusi ja festivale. Samuti sobituvad teema alla kõik vaba aja tegevused merel ja rannas, nagu lohesurf, suplemine, kajakisõit, purjetamine, rannavõrkpall või jalutuskäik päikese­loojangul.
Kokku toimub mere­kultuuriaasta jooksul neli temaatilist konkurssi, millest järgmine pealkirjaga “Mereriik Eesti” kestab 1. septembrist 31. novembrini.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411