Reede, august 12, 2016
 

Kohvikuningas: Me ei käi kusagil mujal

Harda Roosna
Eesti-Läti kohvifirma Kings Coffee Service avas Hiiumaa kohvikutepäeval omanimelise kohviku kuuendat korda. Seekord oli nende telk püstitatud Hiiumaa Pruulikoja seina äärde. Ettevõtte juhatuse liige Jaanus Olev (pildil) ütles, et nad ei käi niimoodi mitte ühelgi teisel avalikul üritusel, ainult Kärdla kohvikutepäeval. “Ly Kaups on meid alati kutsunud ja me tuleme ikka ja jälle, mitte niivõrd enesereklaami kui armastuse pärast. Meie armastus kogu Hiiu saare ja selle
kohvikutepäeva vastu on kirjeldamatu. Siinsele kohvikutepäevale ootame alati kutset ja Ly Kaupsi nimetan ma Hiiumaa kuningannaks,” kiitis Olev. “Ta on alati valmis meid vastu võtma ja meie oleme alati valmis tegema maailma parimat kohvi.”

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411