Reede, august 26, 2016
 

Klassiõpetajaks Ingridt Pihlamägi

Palade põhikooli korraldatud klassiõpetaja konkursil osutus valituks Ingridt Pihlamägi. Kooli direktor Antti Leigri rääkis, et uue õpetaja näol on tegu noore Hiiumaa inimesega, kes vahe­peal saarelt ära olnud ja saab nüüd sünnisaarel teha erialast tööd.­Pihlamägil on klassiõpetaja magistrikraad.
Leigri toonitas, et varasem klassiõpetaja jääb kooli tööle edasi, täites teisi tööülesandeid, ent saab vajadusel teha asendusi. Klassiõpetaja konkursil osales seitse kandidaati, kellest nõuetele vastasid kolm.
Palade koolis alustab tänavu õppetööd 76 last. Lisaks esimesse klassi astujatele tuli kooli juurde kümmekond õpilast suurematesse klassidesse.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411