Teisipäev, august 30, 2016
 

Kassari kutsub kooliaasta algust tähistama

Kassari kultuuri­neljapäevad on püüdnud hooaja jooksul pakkuda elamusi suuremale huviliste ringile, nii noortele kui vanadele. Seekordne 1. septembri kava on pühendatud loomulikult kooliaasta algusele.
Traditsioonilistele näitustele Kassari rahvamajas ja Orjaku külamajas saab lisaks Vetsi Tallis kuulata leivalugu ja mekkida talutoite, sest on ju september ka eesti toidu kuu ja sedagi oleks vahva koos perega tähistada just kooliaasta esimesel päeval. Suuremad seltskonnad võiksid ennast eelnevalt kirja panna, siis on hooaja lõpus trahteri rahval kergem kõiki soovijaid vastu võtta.
Orjaku külamaja tegemised on aga täielikult kooli­alguse lainel – meisterdame Liis Sooniku juhendamisel looduslikest materjalidest linnukesi, matkajuhi Üllar Sooniku eestvedamisel saab matkata Orjaku loodusradadel, ilusa ilma korral minna Orjaku sadamast kaluripaadiga merele ja väikest kehakinnitust võtta sadama­kohvikus, kus koolialguse puhul on väga sõbralikud pakkumised ootamas. Päeva lõpetab Hiiumaa kino laste­filmiga “Sipelgapoiss 3”, kuhu oodatud kõik lapsed ja lapsemeelsed.
Kassari rahvamajas toimuvad tegevused kella 11–17ni, Vetsi Tallis kella 12–18ni, Orjakus kella 15–20ni. Matkad algusega kell 15 ja 17 ning kino kell 18. Kogu päeva täpsema kava leiab Orjaku küla Facebooki lehelt ja www.kassarimaa.ee.
Seega kutsuvad Kassari kultuurineljapäevad lapsi koos vanematega loodusesse ja mere äärde, Kassaris näeme!

MARGIT KÄÄRAMEES
kultuurineljapäevade projektijuht

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411