Reede, august 26, 2016
 

Emmaste kooli juhib Merje Kikas

Emmaste vallavalitsus kinnitas põhikooli direktoriks Merje Kikase. Kikas oli ainus, kes nurjunud konkursi järel korraldatud uuel konkursil kohale kandideeris.
Kuu alul konkursikomisjonis toimunud vestlusvooru järel läbi viidud salajasel hääletusel sai Kikas neli toetushäält viiest. Eelnevalt taandas Merje Kikase volikogu esimehest abikaasa Ülo Kikas end komisjonist ja tema asemel oli volikogu esindajana otsustajate ringis Vahur Leenurm.
Vallavalitsus plaanis direktori ametisse kinnitada 11. augustil, ent see lükati edasi põhjusel, et töölepingu läbirääkimised olid veel pooleli. 17. augustil kinnitasid vallavalitsuse liikmed Tiit Paulus, Toomas Holsmer ja Heidi Siirus Kikase ametisse. Harri Hiis taandas end, kuna hindas, et ei saa objektiivselt hääletada.
Vallavalitsuse liige ­Toomas Holsmer ütles istungil, et usaldab komisjoni otsust ning avaldas lootust, et otsus aitab kooli arengule kaasa.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411