Teisipäev, august 30, 2016
 

“Eesti mängu” võitja tuleb reisile Hiiumaale

Harda Roosna
Eesti televisiooni meeleoluka mälumängusaate “Eesti mäng” kuues hooaeg lõpeb homme peaauhinna üle­andmisega võitjale.
Tänavuse peaauhinna paneb välja Hiiumaa turismiliit ja saate võitja on saarele oodatud veel sel hooajal.
Hiiumaa maitsete aastale kohaselt on auhinnaks kolme­päevane reis Hiiu saarel koos eriliste maitsetega. Auhinna viis kohale Hiiumaa turismiliidu juhatuse liige Ly Kaups, pildil koos auhinna­tšekiga enne saate salvestusele sõitu.
Telekanali teatel on kauaoodatud finaalis vastamisi kaks andekat ja mitmekülgset daami, kelle teadmised nii lendoravate elu, nõu­kogude­vastase tegevuse kui ka esiisadeaegsete tööriistade osas on hämmastavad. Võidab see, kes vastab esimesena õigesti viimasele küsimusele.
Finaalmängu saab vaadata homme, 31. augustil ETVs kell 20.30, saate kordus järgmisel hommikul kell 11.50. “Eesti mäng” on lustlik mälumängusari, mis üles ehitatud turniiri põhimõttel. Osaleb kolm mängijat, kellest parim pääseb edasi. Iga nädala parimad kohtuvad finaalis. Jagatakse ka au­hindu, kuid põhirõhk on põnevatel küsimustel, mis ei eelda entsüklopeedilisi teadmisi, vaid pigem erksat meelt. Mängivad tuntud ja armastatud eestlased, tuju aitab õigel lainel hoida saatejuht Gaute Kivistik, saatejuhi assistent on Jaana Heeringson.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411