Reede, august 5, 2016
 

15. Kärdla ratsupäevade kavva mahub kuraditosin parkuuri

Helja Kaptein
Eile Linnumäel alanud 15. Kärdla ratsupäevad saavad täna jätku takistussõidu parkuuriga nr 4, kus takistuste kõrgused kuni 90 sentimeetrit.
Avatud klassis on kavas 53 starti, kus kuus võistlejat on kodusest Hiiumaa ratsaspordiklubist (HRSK): Helina Täht, Kadi Kokla, Kadi Nurs, Leenu Sarapuu, Marion Demus ja Triinu Rannast. Kuni 16aastaste poniratsanike arvestuses on 28 starti ning  võistlejate seas on Eliise Kaups ja Susanne Vardja.
Parkuuris nr 5, kus takistused 100 sentimeetrit, on starte kavas 93. HRSK sportlastest võistlevad Riinu Rahuoja, Eliise Kaups, Helina Täht, Kadi Nurs ja Marion Demus.
Päeva viimases parkuuris nr 6 küündivad takistuste kõrgused 110, 120 sentimeetrini ja starte on kavas koguni 124. HRSK ratsanikke on stardinimekirjas kolm: Eliise Kaups, Helina Täht ja Riinu Rahuoja. Hiiu saare sportlasi on võistlustules ka teiste Eesti klubide ridades.
Kärdla ratsupäevad jätkuvad homme, mil kavas on neli parkuuri seitsmes võistlusklassis. Esimesed kolm parkuuri viidi läbi eile ja ülehomme on samuti kolm parkuuri. Kärdla linna piiril Linnumäe ratsabaasis toimuva ratsavõistluse peakohtunik on Tõnu Kaumann ja direktor Jaanus Berkmann.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411