Reede, juuli 15, 2016
 

Täpsustused

Eelmise Hiiu Lehe uudisesse HTÜ leivamaja ehitusest jäi toimetuse süül sisse eba-täpsus. Õige on, et HTÜ Tootmine OÜ kavandab uues pagaritööstuses kondiitritoodete toodangumahu kasvu 25 protsenti. Praegu valmistatakse kondiitritooteid keskmiselt 9 tonni kuus. Leiva- ja saiatoodete tootmine jääb uues tehases samasse suurusjärku, mis praegu ehk keskmiselt 16 tonni kuus.
Erinevalt eelmises lehes kirjutatust on ettevõte siiski varem kasutanud toetuse kaasabi – 2012. aastal renoveeriti PRIA toel Hiiu Köök.
Uude leivamajja seadmete tarnijate nimedes esines allika süül ebatäpsusi. Õiged nimed on Sveba-Dahlen Baltic OÜ, Leipurin Estonia AS ja Bestmarki Suurköökide AS.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411