Teisipäev, juuli 12, 2016
 

Riigimetsa majandamise keskus (RMK) koondas töötajaid. Kas ka Hiiumaal?

Vastab RMK kommunikatsioonijuht Mari-Liis Kitter: “Hiiumaal RMK töötajate koosseis oluliselt ei muutunud: üks töötaja koondati ja üks töötaja suundus teise tööpiirkonda mandril. RMK Hiiumaa metsaülemana jätkab Lembit Lühi. Metskond on nüüd maakasutuse valdkonna tööpiirkond, see tähendab, et metsaülema lahendada on kõik RMK maadega seonduv Hiiumaal ning samuti on metsaülem endiselt RMK kõneisik oma piirkonnas. Külastuskorralduse valdkonnas jätkab Hiiumaal Ristna looduskeskus, teistes valdkondades metsakasvataja, praaker-logistik, metsakorraldaja ja metsaparandaja. 1. juulist muutunud töökorralduse eesmärgiks on vältida dubleerimist, parandada planeerimist ning töötajate oskusi ja koormust paremini jagada.”
Küsis KADI KIIVER

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411