Teisipäev, juuli 5, 2016
 

Purunenud pingetrafo jättis öösel saared elektrita.

Kuressaare kõrval asuvas ASi Elering Sikassaare alajaamas purunenud pingetrafo jättis ööl vastu pühapäeva elektrita nii Kuressaare, Hiiumaa kui ka Saaremaa tarbijad. “Nii Kuressaare piirkond kui ka Hiiumaa olid elektrita,” kinnitas Eleringi kommunikatsioonijuht Ain Köster BNSile.
Köster rääkis, et kell 2.19 läksid Sikassaare ja Leisi alajaamad välja, sest Sikassaares purunes pingetrafo, seade, mis kontrollib pingeid. Umbes kell 3.14 sai Sikassaare trafo pinge tagasi ning elektrivarustus Saaremaa ja Kuressaare piirkonnas taastati. Kell 4.17 sai pinge tagasi Leisi ja seejärel ka Hiiumaa.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411