Reede, juuli 15, 2016
 

Pooled 59. Hiiumaa võrkpalliturniirile tulijad teada

Harda Roosna | Hiiu Leht
Hiiu Lehe ja Hiiumaa Võrkpalliklubi korraldatavale 59. Hiiumaa võrkpalliturniirile kirjapanek on täies hoos.
Soodusregistreerimise lõpu eel on kirjas üle poolte võistkondadest. Ootelehel on veel mitu võistkonda, kel käsil koosseisu kokkupanek ja olemas kindel tahe osaleda.
Hiiumaa võrkpalliturniirile pääsevad mängima kokku 40 võistkonda, täpsemalt kui mitu nais- ja meeskonda, sõltub emma-kumma soo suuremast aktiivsusest. Esialgu on oma osavõtu kinnitanud rohkem naiskondi kui meeskondi. Nende nimed on avaldatud turniiri FB ürituse lehel.
Võistkondade kirjapanek kestab lehel www.hiiuleht.ee/vorkpalliturniir turniirieelse esmaspäevani, 8. augustini. Seda juhul, kui on veel vabu kohti. Turniir toimub kohvikutepäevade järgsel laupäeval, 13. augustil kella 10–19ni Kärdla staadionil.
Võistluspäevaks seatakse staadioni pallimurule üles 12 võrkpalliväljakut, kus mängitakse ühe päeva jooksul 100 mängu. Turniiril mängivad kuueliikmelised nais- ja meeskonnad saalivõrkpalli reeglite järgi parem kolmest geimist (19:18, 19:18, 12:11).
Hiiumaa võrkpalliturniiri toetavad AS Selver, Hasartmängumaksu nõukogu ja Eesti kultuurkapital.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411