Teisipäev, juuli 12, 2016
 

Pikendati Digi Passi kandideerimistähtaega

Samsung digipass
14–19aastased Hiiumaa kutseõppurid on oodatud kandideerima tasuta koolitusprogrammi Samsung Digi Pass.
Programmi kandideerimistähtaega pikendati 18. juulini äsja lõppenud eksamiperioodi ja alanud suvepuhkuse tõttu.
Viie kuu jooksul korraldatakse kutsekoolide õpilastele ühe-kahepäevaseid koolitusi, kus noortele õpetatakse tasuta digitaalseid ja sotsiaalseid oskusi. Näiteks suhtlust tehnoloogia abil, info jagamist, netiketi kasutamist, seadmete ja isikuandmete kaitsmist, aga ka meeskonnatööd, kriitilist mõtlemist, planeerimis- ja juhtimisoskusi.
Noori juhendavad Tallinna Ülikooli (TLÜ) õppejõud, mentorid Eesti juhtivatest ettevõtetest ja eri valdkondade tippspetsialistid. TLÜ digitehnoloogiate instituudi vanemteaduri Mart Laanpere sõnul ei eeldata programmis osalejatelt põhjalikke digiteadmisi.
Osalema oodatakse kolmeliikmelisi võistkondi erinevatelt elualadelt. Programmi läbinud noored saavad endale esimesed Samsungi digipassid, mis kirjeldavad nende oskusi ka tulevastele tööandjatele. Programmi tublimaid ootab ka töökogemus – praktika tehnoloogiaettevõttes Samsung. Lisainfo samsungdigipass.ee
Hiiumaa koolidest osaleb programmis Hiiumaa ametikool.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411