Teisipäev, juuli 26, 2016
 

Neljapäevakutel palju osavõtjaid, algab orienteerumise algõpe

erakogu
Üheteistkümnel neljapäevakul on iga kord startinud keskmiselt 65 tervisesportlast – see on muljetavaldav arv.
Järjekordsel neljapäevakul võistlesid orienteerujad 7. juulil õhtul Tahkuna maastikul, kus Tõnis Saarnak oli ette valmistanud rajad. 65 startinu hulgas oli ka Hiiu vallavanem Reili Rand, kes kooliõpilasena oli koos ema-isaga aktiivne neljapäevakuline. Seekord läbis ta valikus kõik 17 kontrollpunkti saavutades kolmanda koha. Kiiremad olid radadel: pikal Tanel Esta, keskmisel Siiri Talts, lühikesel Marta Maripuu, valikus Anne Jaakson. Šokolaadid võitsid Erki Kivisilla, Aaro Kristjuhan ja Kaspar Jaakson.
14. juulil toimus neljapäevak Puskil Kalju Tammeveski poolt tehtud radadel. Osales 53 huvilist, neist parimad olid pikal rajal Tanel Esta, keskmisel Raina Smill, lühikesel Valdor Smill, valikus Jaana Üksik. Loosid võitsid Mariette Kaunimäe, Taavet Esta, Marta Maripuu.
21. juulil Malvastes oli osavõtjaid koguni 79, kes kõik tulid Kersti Kristjuhani mitmete teedevalikutega radadelt ja mustikatega metsast välja vaid positiivsete emotsioonidega. Kiireimad olid pikal rajal Tanel Esta, keskmisel Eero Saue, lühikesel Dan Lukas, valikus Heini Koppel. Loosiauhinnad said Mariette Kaunimäe, Mia ja Joosep Esta.
Suured tänud rajameistritele ja kõikidele osavõtjatele!
Tulemas algõpe
28. juulil on võistluskohaks Leemeti. Start avatud Leemeti suusastaadionil kella 17.30–19ni. TÄHELEPANU! Samas algab kell 17.15 Tanel Esta juhendamisel algajatele orienteerumise algõppe-kursus maastikul. Transport kohalesõiduks väljub Kärdlast Pritsumaja parklast kell 16.30. Lisainfo www.hok.ee

Eda Tärk
Hiiumaa orienteerujate klubi

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411