Reede, juuli 8, 2016
 

Näitus sadamas

Esmaspäeval avatakse Kärdlas rändnäitus “Kas keegi teine ei võiks aidata?”
Fotonäitusel on esindatud 41 Eesti heategevus-
organisatsiooni, mida ühendab annetuskeskkond www.armastanaidata.ee Fotode seas on ka loomade eestkosteorganisatsiooni Loomus asukoha ehk endise Kuulikodu foto, mida juhib Hiiumaal elav Kadri Taperson.
Fotonäitus avati 9. juunil Tallinnas Tammsaare pargis. Kärdlasse jõuab see Pärnu Rannapargist. Välinäitus avatakse vabatahtliku aktsiooniga, mille käigus näitus koos kohalikega Kärdla sadamas kokku pannakse. Näitus jääb siia kaheks nädalaks, et rännata siis edasi Jõhvi.
HARDA ROOSNA

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411