Teisipäev, juuli 26, 2016
 

Lestafestival tuleb taas

Pärast aastast pausi toimub Kõrgessaare sadamas viies Lestafestival. Festivali korraldajad teatasid, et tahavad festivaliga suunata tähelepanu hääbuvale rannakalanduse kultuurile, tuua välja kala kui tooraine väärtuse ning innustada inimesi tegutsema merendus- ja kalandusvaldkonnas.
Lestafestivali programmis on mitmed võistlused ja töötoad nagu näiteks lestapüügivõistlus, aga ka lesta puhastamise võistlus. Näiteks viimases tuleb jõudu katsuda Resto Kuuri peakoka Heimar Kuuskleriga. Samuti toimub konkurss “Hiiumaa Oma Maitse”, konkursi kümme žüriiliiget valitakse publiku seast. Kõikidele konkurssidele tuleb end eelnevalt kirja panna www.facebook.com/lestafest või meilil liisa.reeder@hiiuvald.ee
Lestafestivalil esinevad RAM meeskoor ning Mait ja Mikko Maltis. MTÜ Tantsumajakas avab tantsunurga. Merel saab teha lõbusõitu ja selgub, kellest saab tänavune Merekunn. Festival algab laupäeval, 13. augustil kell 12.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411