Teisipäev, juuli 19, 2016
 

KIK avab vooluveekogude tervendamise taotlusvooru

SA Keskkonnainvesteeringute keskus (KIK) kuulutas välja teise toetuste taotlusvooru vooluveekogude tervendamise projektidele. Taotlemise tähtaeg on 10. oktoober. Taotlusvoorust toetatakse kalapääsude rajamist, rekonstrueerimist ning kalade rännet takistavate paisude eemaldamist jõgedelt.
Taotlema on oodatud kohalikud omavalitsused, mittetulundusühingud ja sihtasutused. Samuti saavad toetust küsida riigiasutused, äriühingud või avalik-õiguslik juriidilised isikud. Taotlejatele toimuvad infopäevad augusti lõpus. Lisaks on teatud juhtudel projektile võimalik küsida omafinantseeringut KIKi keskkonnaprogrammist.
Lisainfo www.ki.ee

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411