Teisipäev, juuli 19, 2016
 

Kettaheide – hiidaste ala

Nädalavahetusel Kadrioru staadionil toimunud kergejõustiku Eesti meistrivõistluste üks põhiala oli pühapäevaõhtune meeste kettaheide. Ala, kus hiidlased kindlalt pildil olid. Nimelt jõudis kaheksa parema sekka koguni kolm Hiiumaa sportlast – selgelt rohkem kui mistahes Eesti maakonnast või linnast.
Hiidlastest parim oli Priidu Niit, kes viimasel katsel heitis 55,57 m, mis andis Tartu spordiselts Kalevi esindajale neljanda koha. Ilmselt oli ta ainsana veidi pettunud, kuna sihtis seniseid hooaja tulemusi arvestades pronksmedalit, mis jäi 8 cm vähem kui 2 meetri kaugusele.
Viies oli teisel katsel heidetud 52,48 meetriga Allan Sadul ja kaheksas 44,36 m heitnud Ragnar Kraav. Mõlemad esindavad kergejõustikuklubi Hiiker.
Esmakordselt tuli Eesti meistriks Martin Kupper, kes teisel katsel 64,76 m kirja sai. Üheteistkordne meister Gerd Kanter pidi leppima 61,16 m ja teise kohaga. Vanameister, võitja treener Aleksander Tammert heitis 57,49 m ning teenis 11 kuld- ja seitsme hõbemedali kõrvale neljanda pronksi Eesti meistrivõistlustelt.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411