Reede, juuli 15, 2016
 

“Kaheksas laine” voogas randa

Harda Roosna
HARDA ROOSNA
Hiiumaa loovisikute vabaühendus HiKu avas teisipäeval ühisnäituse “Kaheksas laine”, mis pühendatud ühenduse kaheksandale tegevusaastale. “Kaheksas laine on millegi suurema, üheksanda laine tuleku eel,” selgitas ühenduse juhatuse liige Toomas Kokovkin avamisel. “Kui aga kaheksa külili panna, on see lõpmatuse märk ja see tähendab, et Hiiumaa kunstil ei olegi lõppu.”
Näituse koostas Valev Sein ja see asub Nelja Nurga Galeriis Keskväljak 5A, näituse teine osa, mis koosneb fotodest ja ühest skulptuurist, on näha Kärdla kultuurikeskuse galeriis. Üks HiKU liikmeid Kalli Sein oli rahul, et tänu Hiiu Lehes ilmunud ülekutsele said nad näitusele kahe täiesti uue looja tööd. Valev Sein ehitas väheste vahenditega, kuid äärmisest nutikalt näituseruumi ümber nii, et nüüd koosneb see justkui näituseruumist ja väiksemast “müügiosakonnast”.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411