Teisipäev, juuli 12, 2016
 

“Kaheksas laine” jõuab kohale

Täna avatakse Kärdla kahes galeriis Hiiumaa ja Hiiumaaga seotud kunstnike merekultuuri aastale pühendatud näitust “Kaheksas laine”.
Kultuurikeskuse galeriis saab juuli lõpuni näha fotograafide Toomas Kokovkini, Tuuli Tammla, Kalli Samorodni ja Märten Krossi uusimaid töid. Seejärel, 1.–19. augustini avatakse samas Stina Muraka ja Märten Krossi näitus “Paradiis”. Nelja Nurga Galeriis Keskväljak 5A on uus väljapanek kokku paari-kümnelt Hiiumaa loojalt: maalijatelt, fotograafidelt, tarbekunstnikelt, skulptoritelt, lisaks trükiseid ja muusikat.
Näitusetöid otsiti seekord lausa avaliku üleskutsega. Korraldajad pidid küll tõdema, et kohalikud loomeinimesed on tagasi-hoidlikud ja armastavad vaikselt omaette tegutseda, kuid üleskutsest oli siiski ka kasu. “Kuigi enamasti on näitusel näha juba teada-tuntud kunstnike tööd, siis lehes ilmunud üleskutsele reageeris ka üks uus kunstnik Emmaste kandist,” rõõmustab üks näituse korraldajatest, klaasikunstnik Kalli Sein.
Nelja Nurga Galerii näitus jääb avatuks 20. augustini  ning on ajas muutuv. Galeriis pakutav valik täieneb ja laieneb-lainetab, üha lisandub uusi autoreid. Kõik huvilised on oodatud sellesuviste näituste avamisele täna, 12. juulil kell 16 Nelja Nurga Galeriisse.
HENRI REEDER

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411