Reede, juuli 15, 2016
 

Ilves murdis lambaid

Keskkonnaameti jahinduse ja vee-elustiku büroo jahinduse spetsialist Ivar Marlen rääkis, et käis esmaspäeval Emmaste valla Lassi külas tegemas akti murtud lammaste kohta. “Murtud on seitse lammast ja üks lammas on veel teadmata kadunud,” selgitas Marlen. Murdjaks pakkus ta ilvese ja see on tänavu esimene metsloomarünne Hiiumaal.
Marlen rääkis, et kevadel on nähtud koos nelja-viit ilvest ja mõned päevad varem oli näinud pere, kelle karjamaal murdmine toimus, oma aias sõstrapõõsaste vahel ilvesekutsikat. Ka eelmisel aastal oli samas kohas murtud lambaid. Marlen oletas, et ilmselt on kusagil lähedal ilveste elupaik.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411