Teisipäev, juuli 26, 2016
 

Hiiu huumori festival

Pühalepa valla külaselts Sakas korraldab tänavuse Hiiu nalja päeva Triibupeo nime all. Avasõnad ütlevad Lõpe küla pargis asuva keelepuu all päeva korraldaja Tõnu Otsason ja Hiiumaa muuseumi teadusdirektor Helgi Põllo. Räägitakse hiidlase huumorist ja keelest. Esitletakse hiiu keelepuu toetajaid Margus Taborit, Järvi Koklat ja Andrus Roosat. Aare Ristmägi esitleb kirjanik Elmar Vrageri 100. sünniaastapäeva puhul tema huumoripalu. Kassari näitetrupp toob lavale Vrageri kirjutatud külajandi “Kärdla tohtre toru”. Värskeid naljalugusid räägivad Küla Karla, Andrus Roosa, Guido Tõnurist, Lehte Nigul, Tõnis Ülemaantee, Tiit Kerves ja Aadu Aasma. Tantsib Kärdla Kohvitantade rühm, laulab Käina koor. Naljameistritele antakse üle autasud ja järgneb tantsuring.
Huumorifestival algab reedel, 5. augustil kell 17 Lõpe külas asuvas Heino Kiige nimelises looduspargis. “Too kaasa hea tuju ja kostita teisi osalejaid ka mõne omaenda lustilise looga,” kutsuvad korraldajad.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411