Teisipäev, juuli 5, 2016
 

Hiidlased helistavad saarlastest enam

Tele2 statistika järgi on Hiiumaa aktiivseim helistaja tänavu mobiiltelefoniga rääkinud keskmiselt 44 tundi ehk 1,5 tundi päevas. Suurim sõnumisaatja edastas keskmiselt 23 SMSi päevas.
Ettevõtte tootedirektor Katrin Aroni sõnul on Hiiumaa aktiivsemate helistajate esikümnes mehed, kuid rekord kuulub siiski naisele. “Pool aastat tagasi sarnast statistikat tehes rääkis Hiiumaa innukaim helistaja kuus mobiiliga vaid 26 tundi,” ütles ta. Keskmiselt 44 tundi kuus mobiiliga rääkida on Hiiumaa jaoks tõeline rekord. Saarlased rääkisid sama ajaga 40 tundi, mis on teiste maakondadega võrreldes siiski poole vähem.
Helistamises teevad Hiiumaa mehed naistele silmad ette, aga sõnumite saatmisel on aktiivsemad naised. Hiiumaa suurim sõnumisaatja saatis kuus keskmiselt 699 sõnumit ehk umbes 23 SMSi päevas ning rekord kuulub naisterahvale. Saaremaa aktiivseim naine edastas seevastu keskmiselt 28 SMSi päevas.
Statistika järgi elavad Eesti aktiivsemad mobiiltelefoni kasutajad aga hoopis Eesti teises otsas, Lääne-Virumaal, kus helistati kuus telefoniga keskmiselt 109 tundi ehk räägiti ligi neli tundi päevas ning kõige aktiivsem sõnumisaatja edastas kuus keskmiselt üle 11 000 SMSi.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411