Reede, juuli 15, 2016
 

Heategevusnäitus Kärdla Keskväljakul

HENRI REEDER
Erinevalt algselt edastatud infost, avati rändnäitus “Kas keegi teine ei võiks aidata?” Kärdla Keskväljakul. Esmaspäeva õhtul seadsid näituse koostajad ning Swedbanki Kärdla kontori ja Hiiu vallavalitsuse töötajad selle üles.
Fotonäitusel avab 41 Eesti elu muutva vabaühenduse tegevust ja igapäeva läbi kaamerasilma fotograaf Iris Kivisalu. Üks esitletud organisastioonidest on loomade õiguste eest seisev MTÜ Loomus, mille tegevjuht on hiidlane Kadri Taperson.
Näitusega tutvustatakse laiemale üldsusele vabaühendusi, mille liikmed panustavad iga päev, et laste, loomade või raskelt haigete elu Eestis paremaks teha.
“Inimesed nendes vabaühendustes ei mõtle, miks keegi teine seda ei tee? Kas mul on selleks aega? Nad töötavad iga päev selleks, et meil kõigil oleks hea Eestis elada. See pole lihtne ülesanne, sest väljakutseid on palju – abivajajaid on alati rohkem kui resursse,” on kirjutatud näitusetutvustuses.
Kõiki 41 vabaühendust ühendab annetuskeskkond “Ma armastan aidata”, mis loodi 2008. aastal Swedbanki ja Heateo sihtasutuse poolt.
Näitus jõudis Kärdlasse Pärnust, jääb üles kaheks nädalaks ja viiakse siis Jõhvi.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411