Teisipäev, juuli 12, 2016
 

Enim mainitud omavalitsusjuhid olid Aas, Kosenkranius ja Kallas

Eesti meedia mainis juunis omavalitsusjuhtidest enim Tallinna linnapea kohuseid täitvat abilinnapead Taavi Aasa, Pärnu linnapead Romek Kosenkraniust ja Kuressaare linnapead Madis Kallast.
Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel ületas Keskerakonda kuuluv ja Tallinna linnapea kohuseid täitev abilinnapea Taavi Aas uudisekünnise 189, Toomas Kivimägi valimisliitu kuuluv Pärnu linnapea Romek Kosenkranius 58 ja parteitu Kuressaare linnapea Madis Kallas 54 korral.
Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE) kuuluv Paide linnapea Siret Pihelgas leidis nimetamist 18, reformierakondlasest Tartu linnapea Urmas Klaas 15, SDE-sse kuuluv Hiiu vallavanem Reili Rand ja keskerakondlasest Narva linnapea Tarmo Tammiste võrdelt 13, Keskerakonda kuuluv Jõhvi vallavanem Eduard East 12, Keskerakonda kuuluv ja Jõgeva linnapea koha kaotanud Aare Olgo ning reformierakondlasest Haapsalu linnapea Urmas Sukles võrdselt 11 korral.
Ülejäänud omavalitsusjuhte mainis meedia vähem kui 10 korral.
Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid. Arvestatud ei ole televisiooni ja raadiot ega linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.
BNS

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411