Teisipäev, juuli 12, 2016
 

Emmastes on vaja koolijuhti, Paladel õpetajat

Emmaste põhikooli direktori otsingud said järje uue konkursiga, kuhu saab kandideerida 25. juulini. Eelmise, maikuus väljakuulutatud konkursi tunnistas Emmaste vallavalitsus 7. juulil luhtunuks.
Vallasekretär Kairi Arunurm rääkis, et esimene konkurss ebaõnnestus, kuna vestlusvoorus osalenud kandidaat ei saanud konkursikomisjonilt vajalikku häälteenamust. Teine vestlusvooru kutsutud kandidaat ei osalenud ja vallal tuleb direktori otsinguid jätkata.
Arunurm ütles, et neljapäeval, 7. juulil välja kuulutatud konkursi tingimused on täpselt samad, mis esimesel korral. Emmaste põhikoolile valib direktori komisjon, kuhu kuuluvad vallavolikogu esimees Ülo Kikas, vallavanem Tiit Paulus, kooli hoolekogu esindaja Merilin Kaevandes, õpetaja Katre Pruul ja Hiiumaa omavalitsuste liidu hariduskomisjoni esindaja Ermo Mäeots.
Emmaste põhikooli direktori konkursi lõpptähtajaga samaks kuupäevaks ootab klassiõpetaja kandidaate Palade põhikool. Tööd saab üks täistööajaga klassiõpetaja, kelle ülesandeks on põhiainete õpetamine 1.–4. klassidele ja klassijuhatajatöö.
Kooli direktor Antti Leigri ütles, et üks töötaja võetakse juurde ladusama töökorralduse huvides. Uus õpetaja alustab sügisel tööd 2. ja 4. klassi õpilastega.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411