Reede, juuni 10, 2016
 

Teisipäevak toob rekordeid

repro
Hooaja kolmas kergejõustiku teisipäevak Kärdla staadionil tõotab tulla rekorditerohke. Lisaks neile headele tulemustele, mis sel päeval kavas olevatel aladel ehk saavutatakse, esitletakse värsket, Toivo Pruuli sulest ilmunud raamatut “Kärdla keskkooli ja Kärdla ühisgümnaasiumi  kergejõustikurekordid ja edetabel”.
14. juunil kell 16 staadionil algaval raamatuesitlusel on kohal nii kergejõustikutreenerist autor kui ka raamatu välja andnud Hiiumaa muinsuskaitse seltsi esindaja. Seltsi juhatuse esimees Dan Lukas käis välja lubaduse, et need spordisõbrad, kes võistlevad kõigil sel päeval kavas olevatel aladel, saavad raamatu tasuta.
Kell 16.30 algaval teisipäevakul võisteldakse 200 meetri ja 1500 meetri jooksus, kaugushüppes ja kuulitõukes. Võistlust korraldab Hiiumaa kergejõustikuklubi Hiiker ja oodatakse rohket osavõttu.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411