Teisipäev, juuni 7, 2016
 

Stardivad volleteisipäevad

Täna õhtul kell 18 on kõik võrkpallisõbrad oodatud Kärdla ranna liivaväljakutele, kus antakse avastart sellesuvisele Credit24
Suvevolle hooajale. Esimesel etapil võistkonnad loositakse, järgnevatel volleteisipäevadel komplekteeritakse iga mängija reitingu järgi.
Mängud peetakse rahvusvaheliste saalivõrkpalli reeglite järgi välitingimustes. Võistkonnas on sõltuvalt etapil osalejate arvust kas kolm või neli liiget. Mängima pääsevad kõik, kes on vähemalt 14aastased. Osavõtt on tasuline. Autasustatakse iga etapi esikolmikusse kuulujaid.
Hiiumaal korraldavad võrkpalli teisipäevakuid Marge Vähter ja Ülari Kaibald. Lisaks Kärdlale on võimalik mängida Tallinnas Pirital ja Credit24 Arenal, Tartu Rannavollekeskuses, Pärnus, Paides, Rakveres, Võrus, Põlvas, Otepääl, Tõrvas, Viljandis, Kuressaares, Taeblas, Jõhvis, Kohilas, Kloogarannas ja Põltsamaal. Viimane mäng on 19. juulil ja hooajale paneb punkti Suvevolle festival Kuressaares 1. augustil.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411