Teisipäev, juuni 14, 2016
 

Salinõmmes hävis tules elumaja

Häirekeskus sai pühapäeval kella kolme ajal öösel teate, et Pühalepa vallas asuvas Salinõmme külas põleb ühekorruseline puidust elumaja lahtise leegiga. Kiirabi toimetas haiglasse kontrolli hoonest iseseisvalt väljunud 52aastase naise.
Hiiumaa päästepiirkonna juht Hannes Aasma rääkis, et naine jooksis naabrite juurde abi järele. Päästjate tulekahjupaika jõudes olid leegid katusest väljas ja peagi langes katus sisse.  Aasma sõnul oli tegemist suvilaga, kus pidevalt ei elata ja esialgsel hinnangul sai tuli alguse elektrisüsteemist. Täpsem põhjus selgub menetluse käigus.
54ruutmeetrine hoone hävis tules, kuid sündmuskohale kiirustanud päästjad suutsid ära hoida tule leviku lähedal asuvale kõrvalhoonele. Tulekahju lokaliseeriti kella viieks hommikul.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411