Teisipäev, juuni 7, 2016
 

Saarte mõõduvõtt Emmastes

Laupäeval võõrustab Emmaste vald Eesti saarte mängusid. Kergejõustikutreener Toivo Pruul ütles, et esindatud on Hiiu-, Saare- ja Muhumaa ning Kõinastu laid. Täpsem esindatus selgub kohapeal.
5. Eesti saarte mängude kavas on 100 m jooks, naistel 800 m ja meestel 1500 m jooks, kaugushüpe, kuulitõuge, kettaheide ja teatejooks 4×250 m, tänavakorvpall 3on3, rannavõrkpall, male, mälumäng, orienteerumine lühirajal, rattakrossi tunnisõit, ajatennis segapaaridele ja petanki trio võistlus. Võistluspaik on Emmaste kooli juures, vaid orienteerumine ja rattakross toimuvad pisut eemal, Leemetis.
Hiiumaa spordiliidu juhatuse liige Anton Kaljula ütles, et selgitatakse alade võitjad, saartevahelist arvestust ei peeta. Pruul lisas, et kõik, kes soovivad ühel või teisel alal kaasa lüüa, on oodatud. Osaleda saavad nii saareelanikud kui suvesaarlased. Mandaat kell 10.30, avamine pool tundi hiljem.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411