Teisipäev, juuni 14, 2016
 

Püüavad TV10s teist kohta


Käina kooli ja Emmaste põhikooli ühendvõistkond on homme-ülehomme Tallinnas kergejõustikusarja TV10 Olümpiastarti finaalis, kus püüavad mitmevõistlusega säilitada seni välja võideldud teist kohta. Võistlustulle lähevad Margareeta Käär, Helena Pruul, Susan Začek, Riste‑Sofie Käär, Tobias Remmelg, Eduard Transtok, Sepo Sedrik ja Heinrich Vannas.
Poistel on kavas üheksa ala: 60 ja 1000 meetri jooks, 60 meetri tõkkejooks, kaugus-, kõrgus- ja teivashüpe, pallivise, kuulitõuge ja kettaheide. Vanematel tüdrukutel ei ole teivashüpet. Noorematel tüdrukutel on kuus ala, nemad ei tee ei teivashüpet, kuulitõuget ega kettaheidet.
Võistkonna esindaja Hannes Maasel nentis, et liidrit, Parksepa keskkooli püüda ei õnnestu – nad on pikalt ees. Lähimad konkurendid teisele kohale on Osula/Sõmerpalu põhikoolide ühendvõistkond ja Orissaare gümnaasium.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411