Reede, juuni 10, 2016
 

Pangakontori lahtiolekuaeg lüheneb

Mullu jaanuarist Kärdla pangakontoris sularahatehingud lõpetanud ja lahtiolekuaega lühendanud SEB Pank kärbib veelgi teenindaja jutule pääsemise võimalust. Alates 27. juunist on Kärdla kontor aadressil Keskväljak 7 avatud tööpäeviti vaid kella 10–14ni.
Toona põhjendas pank, et kui varem külastasid kliendid pangakontorit peaasjalikult selleks, et teha seal igapäevapanganduse toiminguid: tasuda arveid, teha ülekandeid jne, siis nüüd tullakse eeskätt kohtuma oma halduriga ja saama rahaasjades professionaalset nõustamist.
ASi SEB Pank klient Aira Toss sai vastava teate oma internetipanka 26. mail. Panga avalehel avaldati teade pressiuudiste all 30. mail, kuid elektroonilisi kanaleid mööda ei olnud 7. juuniks teavitatud sugugi mitte kõiki kliente.
Kliendiinfo teenindaja vahendas, et teated Kärdla pangakontori lahtiolekuaegade muutusest saadeti neile klientidele, kes olid käesoleval aastal kontoris tehinguid teinud. Teave lahtiolekuaegade muudatusest on üleval ka kontori välisuksel.
Ööpäevaringselt on avatud panga iseteenindusala, kus asub üks sularaha sisse- ja väljamakse automaat. Lisaks Kärdla pangakontorile pakub SEB Pank teenuseid kahes Hiiumaa postkontoris: Kärdlas Keskväljak 3 ja Käinas Hiiu mnt 7.
Swedbankil on Hiiumaal pangakontor Kärdlas Keskväljak 5a, mis on avatud tööpäeviti kella 9–17ni.

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • raivo Karjamaa

    Nojah, eks nad siit nii on läinud – NSVL Riigipank, Hoiukassa, Tallinna Pank, Hansapank, Ühispank, if… Kes lõpetanud tegevuse, kes vägevama poolt alla neelatud. Svenska Enskilda Banken pakib vaikselt kohvrit. Hiidlasel ei jäägi muud kui riiigikogujate Talve ja Talviku kombel hõisata: “Mina jään…”

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411