Reede, juuni 17, 2016
 

Noororienteerujad Eesti koondises

Toivo Saue
Hiiumaa spordikooli õpilased Eliise Kesküla ja Kustu Künnapas võistlesid Eesti koondise ridades Balti meistrivõistlustel orienteerumises. Individuaalselt ja teatevõistluses meie noortel väga hästi ei läinud. Treeneri Anu Saue sõnul tegi oma töö närvipinge ja soov hästi võistelda.
Kokkuvõttes võitis Balti matši Eesti koondis. Võistlus toimus Lõuna-Eestis Põlva lähistel. Osalesid Eesti, Läti, Leedu, Valgevene ja Peterburi koondised. Võisteldi noorte, juunioride ja täiskasvanute klassides.
Samal ajal ja kohas said teised spordikooli õpilased ennast proovile panna avatud rajal. Kõik kolm osalenud Hiiumaa tüdrukut tegid oma vanuseklassides puhta töö. Herta
Kesküla võitis N10 klassis viie võistleja seas. Maria Eller tuli esikohale N12 klassis, edestades kolme kaasvõistlejat. Siiri Talts sai esikoha N14 klassis kolme sportlase hulgas. Paremus selgitati kahe võistluse aegade summas.

KRISTI LINKOV
SA Hiiumaa Spordikool

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411