Kolmapäev, juuni 22, 2016
 

Nööbist kinni

Mida teeb Hiiu vallavalitsus leitud jalgratastega, mis politsei vallale üle annab, juhul kui neile aasta jooksul järele pole tuldud?
Vastab Hiiu valla majandusosakonna juhataja Liili Eller: “Minu mäletamist mööda oleme Hiiu valla ajal saanud ühe enam-vähem korraliku ratta, mille saime putitamisega sõidukõlblikuks Noortekeskuse vabatahtliku töötaja jaoks. Ülejäänud on olnud väga kehvas tehnilises seisus, sh praegu panipaigas seisvad neli jalgratast. Meiega on mitmed kodanikud ühendust võtnud ja rattaid vaatamas käinud ning pettunult tagasi läinud, sest ei leidnud seda, mida oleksid soovinud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411